Architectural design is not one-size-fits-all!

F2C is een interieur-platform dat zich, naast consumentenverkoop, richt op de hospitality ‘project-inrichting & contract/ fit out industrie’ met full-service productideeën én oplossingen voor specifiek de fase van interieur afwerking- en inrichting. Wij denken graag mee met Horeca, Retail, zorgorganisaties, architecten en projectinrichters, ontwikkelaars en (semi-)overheid.

Architectural design is not one-size-fits-all

Get your benefit 1-Maatwerk

Omdat wij onze producten en producenten zelf sourcen, kunnen wij gedegen en hoogwaardig maatwerk leveren. Maatwerk dat past binnen het beschikbare budget, met interieur producten en slimme oplossingen, die zowel aan de eisen van de opdrachtgever, alsmede de betrokken architect, en uiteindelijke doelgroep/eindgebruiker voldoen. Maatwerk dat ook nog het hoofd kan bieden aan de alsmaar gestegen materiaal- en energie kosten. Garanties op productbeschikbaarheid, integratie binnen BIM systemen en technische productspecificaties die aan moeten sluiten op brandveiligheid en duurzaamheid certificatie(s). Nog even los van de enorme hoeveelheid tijd die ‘het samenspel’ van designer/architect, leverancier én bouwer met zich mee brengt.

Get your benefit 2-Innovatieve vertaling

Wij leveren niet alleen de mooiste producten en materialen voor uitdagende interieur fit-out projecten. Ons specialistisch team heeft veel ervaring met D/B projecten internationaal, waarbij wij in vrijwel elke fase van het ontwerp- en bouwproces kunnen adviseren en begeleiden. Onze ervaring in design- en architectuur maakt dat wij vanuit de design intent en projectspecificaties makkelijk door kunnen schakelen naar werkvoorbereiding, inkoop, uitvoering én oplevering. Organisatie, kunde en empatisch vermogen om elk project te vertalen naar haar mooiste uitkomst. De supply chain van F2C is ingericht op heel veel prefabricatie, het bouwen van Mockups en leveringen met een real time efficiency.

Get your benefit 3-Business boost

Het is mogelijk om onze ‘White label’ producten te verkopen. Als reseller of als dealer. Wordt een vriend van het F2C platform, en geniet van de synergie die het te bieden heeft. In veel gevallen kunnen wij hierbij een dropshipping-service aanbieden. Word partner van ons, en u hoeft alleen maar de ontvangen bestellingen door te geven. F2C PLATFORM kan de voorraad van de producten bijhouden en de verzending, van ons magazijn direct naar uw klant, verzorgen.

Stakeholders-Ideation

Design intent

Sourcing

Technical realisation

Construction programme

Site logistics

Installation, completion

Quality control

Relations, project performance