F2C Friends
F2C Friends

About Moodboards’ en het zoeken naar maatwerk

Stylisten, designers & interieurontwerpers gebruiken materiaal stalen, moodboards, plattegronden en 3D-modellen om verbluffende en overtuigende beelden te creëren waarmee zij hun ideeën vorm geven. In dit proces is het zoeken naar de finale geschikte en juiste materialen en leveranciers een erg tijdrovend proces; 

Maatwerk vinden dat past binnen het beschikbare budget, met interieur producten en slimme oplossingen, die zowel aan de eisen van de opdrachtgever, alsmede de betrokken architect, en uiteindelijke doelgroep/eindgebruiker voldoen. Maatwerk dat ook nog het hoofd kan bieden aan de alsmaar gestegen materiaal- en energie kosten. Garanties op productbeschikbaarheid, integratie binnen BIM systemen en technische productspecificaties die aan moeten sluiten op brandveiligheid en duurzaamheid certificatie(s). Nog even los van de enorme hoeveelheid tijd die ‘het samenspel’ van designer/architect, leverancier én bouwer met zich mee brengt. Zomaar wat hoofdbrekens voor iedereen die betrokken/ werkzaam is in de wondere wereld van de interieur-architectuur!

 

Stel je nu eens voor dat jij het héle pakket aan producten en materialen (van verlichting tot aan kastenwand, van badkamer tot aan bed met achterwand, van keuken, sfeerhaard tot aan schuifpui toe etc.) bij slechts 1 partij (!) kan neerleggen? Dit pakket volledig op maat kan krijgen, in de specificaties waar het project om verlangt, én voor een prijs die volledig aansluit op het beschikbare budget. Klinkt te mooi om waar te zijn, niet?

Wij brengen jouw Moodboards tot leven!

Wij zijn F2C Interior! Omdat wij onze producten en producenten zelf sourcen, kunnen wij uniek kwalitatief materiaal en hoogwaardig maatwerk leveren. Maatwerk direct uit de fabriek, dus zonder tussenkomst van dure groothandel/ retail. Maatwerk dat past binnen het beschikbare budget, de projectspecificaties, kwaliteit en logistiek, en garantie bepalingen. Indien van toepassing het gehele pakket vergezeld mét service contract. Ook, producten en materialen die niemand anders heeft, én die het verwachtingspatroon van jouzelf en je klant overtreffen!

  

Het F2C platform is nieuw op de Nederlandse markt. Daarom zijn we op zoek naar jou;  Moodboard ‘fashionista’s’, Content creators, Stylisten & designers, Architecten, Product designers, Meubelfanaten, Denkers en doeners, Inkopers, Ontwikkelaars, Aannemers en gedreven Vaklui!

Wij houden van mooi design, worden blij van inspirerende blogs, van uitdagende projecten met dito maatwerk, van grote én kleine projecten, onmogelijke moodboards en streven altijd naar mooie vriendschappen. Uiteraard snijdt het mes aan 2 kanten; Help jij ons, dan helpen/ honoreren wij jou! Ons platform* kan jou helpen met jouw project, en brengt jouw Moodboard tot leven! Daarbij zorgen wij voor de juiste materialen, producten en specificaties, én dat dit pakket volledig ‘tailor-made’ op locatie wordt bezorgd. Desgewenst nemen wij de werktekeningen/engineering over en bouwen wij een Mock-up van jouw project. Zo heb jij, en jouw team, minder kopzorgen én veel meer tijd voor andere leuke projecten. 

 

*Wij leveren niet alleen de mooiste producten en materialen voor uitdagende interieur fit-out projecten. Ons specialistisch team heeft veel ervaring met D/B projecten internationaal, waarbij wij in vrijwel elke fase van het ontwerp- en bouwproces kunnen bijspringen, adviseren en begeleiden. Onze ervaring in design- en architectuur maakt dat wij vanuit de ‘design intent’ en projectspecificaties makkelijk door kunnen schakelen naar werkvoorbereiding, inkoop, uitvoering én oplevering. Organisatie, kunde en empatisch vermogen om elk project te vertalen naar haar mooiste en beste uitkomst.